Programare
Onlinie

Sună-ne
0742.189.609

Dr.Chirila Daniela
Cabinet Stomatologic Galati

COVID 19

Dragi pacienti. Sperăm că atât dumneavoastră, cât și familia dumneavoastră sunteți sănătoși. Comunitatea noastră a fost încercată de o serie de evenimente în ultimele luni, drept urmare cu toții încercăm să revenim la o stare de normalitate. Deși multe lucruri s-au schimbat, un singur lucru a rămas la fel: promisiunea noastră în legătură cu siguranța dumneavoastră . Prevenirea infecțiilor a reprezentat dintotdeauna cea mai importantă prioritate, după cum ați observat în timpul vizitelor anterioare la cabinetul nostru.Am imbunatatit toate protocoalele astfel incat sa asiguram ceea ce stim: Un dinte sanatos, e un dinte fericit!

Pentru un zambet minunat!

Cabinetul stomatologic se adresează atât adulților cat și copiilor deopotriva , tuturor gălățenilor dar în mod special locuitorilor din zona Siderurgiștilor,Gheorghe Doja,,General,datorita bunei sale poziționări respectiv pe strada Siderurgiștilor,nr.19,bl.SD9A,lângă restaurantul Isharo.

Cabinetul stomatologic dorește mereu sa fie mai aproape de cerințele pacienților noștri printr-o cat mai buna organizare a serviciilor din domeniul stomatologic adult și copii. Printr-o deosebita atenție ,seriozitate și profesionalism cabinetul oferă pacienților siguranța, încredere și relaxare. Investim continuu atât în cunoștințele echipei medicale cat și în dotarea cabinetului cu materiale și aparatura moderna.Cabinetul stomatologic este dotat și cu laborator de tehnica dentara propriu.Cele mai bune rezultate se obțin când laboratorul dentar este integrat în același loc cu cabinetul,deoarece tehnicianul poate sa vadă cu medicul și pacientul,și sa participe la toate etapele cazului dacă se considera necesar.

Va asteptam cu drag la cabientul Dr. Chirila Daniela!

Despre noi

Cabinet stomatologic

Cabinetul stomatologic din Galați Dr. Chirila Daniela a fost înființat în anul 2014 în scopul îmbunătățirii serviciilor medicale stomatologice gălățene ramurii căreia ii aparține.

Detalii
emergency dentistry

Aveți o urgență?

Sună-ne acum.
0742.189.609

Cabinet stomatologic

Cabinetul stomatologic din Galați Dr. Chirila Daniela a fost înființat în anul 2014 în scopul îmbunătățirii serviciilor medicale stomatologice gălățene ramurii căreia ii aparține.

Detalii

SERVICII

Cabinetul va pune la dispozitie gama completa de servicii stomatologice. Tratamentul include: Diagnostic pe baza unei consultaţii în vederea extracţiei dentare (radiografie, examen clinic) Anestezie loco-regională Extracţia propriu-zisă a dintelui Pansamentul steril al plăgii Chiuretarea alveolei de țesutul de granulație (infecția) - sutura, in caz ca este necesar (cazul in care extractia a fost complicata, costand 120 RON) Primirea indicațiilor post-extracționale

PROGRAMARI

Programarile se pot face telefonic sau prin e-mail: 0742.189.609. Pentru ca timpul fiecarui pacient este important lucram in sistem de programari. Asiguram un program de lucru extins si flexibil pentru a putea raspunde agendei de lucru moderne iar pentru pacientii cabinetului stomatologic DR.CHIRILA DANIELA asiguram si un serviciu de urgente stomatologice.

ECHIPA

Suntem o echipa tanara si foarte bine pregatita, care va pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru ca sa aveti sa zambesti fara griji. Personalul este format din medici cu experienta in domeniu si tehnicieni dentar cu experienta care fac sa prinda contur real viziunea medicului si implicit dorinta pacientlui.Fie ca este prima vizita la un medic dentist sau ca nu ai mai fost de ani de zile… suntem gata de a construi o relatie de lunga durata cu tine. La cabinetul nostru, într-un mediu placut si relaxant, va asteptam pentru prima vizita la stomatolog a copilului dumneavoastra.

Serviciile noastre Dentare

Suntem întotdeauna fericiți să vă oferim cele mai bune servicii.

Coroana metalo-ceramică (îmbrăcarea unui dinte sau o punte dentară) 1. Șlefuirea dintelui/dinților cu pregătirea lor pentru amprentare 2.... Detalii »
Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni.... Detalii »
Extirparea vitală (tratament de canal sau scoaterea nervului) – 100 RON (în funcție de numărul canalelor radiculare)... Detalii »
Extracţie dentară (monoradicular/pluriradicular)- 60-80 RON Tratamentul include: 1. Diagnostic pe baza unei consultaţii în vederea extracţiei dentare (radiografie, examen clinic)... Detalii »
Obturatia de canal – 30-50 RON Tratamentul include: 1. Pregătirea canalelor (izolare, spălare cu hipoclorit de sodiu... Detalii »
Asemenea altor tipuri de instrumentar dentar, lampa de fotopolimerizare vine in contact direct... Detalii »
Tratamentul endodontic este una dintre cele mai frecvente si mai importante proceduri... Detalii »
Detartraj cu ultrasunete pentru îndepărtarea tartrului de pe dinţi ... Detalii »

De ce sa alegeți
cabinetul nostru?

Avem cele mai bune evaluari din oras.

Stim ca fiecare are propriile criterii dupa care isi alege cabinetul stomatologica, iar o mare parte din acesta decizie este influentata de recomandari. Daca nu ati ajuns pe site-ul nostru la recomandarea unui prieten, iata care credem noi ca sunt lucrurile ce ne recomanda:

ECHIPA NOASTRA

Suntem o echipa tanara si foarte bine pregatita, care iti pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru ca tu sa zambesti fara griji.

Opțiuni de plată

La cabinetul nostru stomatologi se accepta plata serviciilor stomatologice prin card de credit dar si cash.

Respectam programarile

Respectam orarul de programare şi informam pacientul asupra unor eventuale modificări aparute.

Personal calificat

La noi aveți parte de specialiști calificați, cu experiență și atenție la nevoile pacientului, pentru că ne dorim să devenim cel mai bun cabinet stomatologic din Galati și să vă oferim servicii de o calitate înaltă.

Obtineti un zambet care sa va redea increderea.

Cabinetul nostru nu ofera doar tratamente dentare ci si preventie si educatie medicala.

Tehnica

Tehnologii de ultimă generaţie

"Igiena orala este cea mai importanta prevenire a problemelor de sanatate."

Dr. CHIRILA DANILEA

Echipa Noastra

Stomatologii nostri sunt intotdeauna dornici si disponibili pentru a vajuta! Contactați-ne pentru orice situație de urgență.

Dr. Chirila Daniela

Medic stomatolog a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Facultati de Medicina si Farmacie UMF”GR.T.POPA”IASI in anul 2008.In anul 2013 absolva cursul de perfectionare in implantologie Bucuresti.Dr Chirila Daniela isi completeaza in permanenta pregatirea profesionala prin participarea la cursuri de specialitate. Cursuri realizate recente : Curs Scoala de edodontie clinica 2015 Bucuresti, Curs Totul despre fatetele dentare2016 Iasi, Curs Restaurari estetice cu compozit Charisma,confortul anesteziei intraligamentara 2016 Galati

Dr. Marinecu Larisa
Tehnician Chirila Emil
Asistenta Chelaru Claudia

Modalitati
de finantare si plata

Suntem alaturi de tine. Iti punem la dispozitie mai multe mtode prin care sa achiti serviciile stomatologice de care ai nevoie.

  • Cash
Programare Online

Aveți mai multe întrebări?

Puteți afla mai multe despre procedurile noastre, cele mai frecvente întrebări
si vedea poze inainte si dupa interventie.

0742.189.609

Luni - Miercuri: 12 - 20 Joi - Vineri: 08 - 16 Sambata - Duminica: Inchis

cabinet-dentar-galati.ro

drchiriladaniela@gmail.com

Programare

Online